Realisaties

Rocket Sites is een product van 3SIGN. Wij hebben een uitstekende reputatie. Bekijk gerust onze projecten en wat de klanten vertellen.

Olympia electronics weergegeven op iphone en macbook

Olympia Electronics

Over het bedrijf

Olympia Electronics is een Europees fabrikant van noodverlichting. De website werd ontwikkeld voor All Phones, de belgische verdeler van de producten van Olympia Electronics.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Het aangeboden productgamma wordt professioneel voorgesteld met duidelijke productafbeeldingen en video's. De klant was zelf in staat om de website volledig in te vullen. De bezoeker kan eenvoudig op zoek gaan naar het gewenste product en hierover meer informatie of een offerte aanvragen. De website werd meertalig opgezet om alle klanten goed te bedienen.

Avenature op mobile en laptop

Avenature

Over het bedrijf

Avenature organiseert groepsactiviteiten in Vielsalm of op uw locatie als er voldoende plaats is. Uit liefde voor de natuur en de zin naar avontuur zorgt zaakvoerder Yves Vuegen samen met zijn team voor zeer mooie en onvergetelijke momenten.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Op korte tijd werkten we een nieuwe site uit voor Avenature. Voortaan bekijken zij alle activiteiten per doelgroep: particulieren, bedrijven en scholen. Een offerteaanvraag of vrijblijvend overleg is in één klik geregeld.

Er is een Nederlandse en Franse versie. Alle Rocket Sites hebben een haast onbeperkte taalondersteuning.

ase.be op mobiele toestellen

All Stage Equipment

Over het bedrijf

All Stage Equipment bouwt professionele podia en speciale steigerconstructies. Ze zijn één van de marktleiders binnen de Belgische en buitenlandse evenementenwereld.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Wie een professioneel podium zoekt, moet naar heel veel zaken kijken. We moesten het aanbod voor bezoekers dus zo aanschouwelijk mogelijk voorstellen. Dus we gebruikten filters. De bezoeker krijgt eerst een overzicht van het totale aanbod. En vindt daarna via de filters snel zijn voorkeur. Voor deze site zorgen we ook voor een erg succesvolle SEA-campagne.

Het denkgelag op laptop weergave

Het Denkgelag

Over de organisatie

Het Denkgelag organiseert debatten met thema's rond wetenschap, religie en filosofie. Hun meest recente evenement "A passion for science and reason" met Richard Dawkins, Lawrence Krauss en Julia Galef vond plaats in januari 2015.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

In het verleden werden deze evenementen gepromoot via Facebook en Google AdWords. Toen bouwden we telkens een kleine site, speciaal voor het gepromote event. Met de nieuwe site is dat niet meer nodig. Met de opvangpagina's bouwen we binnen de site een pagina per evenement.

Floorever op mobiele toestellen

Floorever

Over het bedrijf

Floorever is de specialist in keramische tegels. Zaakvoerder Peter gaat zelf op zoek in Italië en Spanje naar de mooiste en beste keramische tegels. In hun sfeervolle ingerichte showroom met supergrote presentaties bezorgen ze hun klanten een duidelijke beeld van iedere keramische tegel.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Peter ging verbazingwekkend snel en goed aan de slag met zijn gloednieuwe website. Die hij net als elke andere Rocket Site zélf beheert. Via een SEA-campagne bezorgden we Floorever bovendien veel nieuwe klanten.

De voorpagina van Psynoemie op Macbook Pro

Psynoemie

Over het bedrijf

Noémie De Vriendt is een kinder-en jeugdpsychologe en stress- en burnout coach.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Noémie had dringend nood aan een uitbreiding van haar oude website. In de Rocket Sites was dat mogelijk. Snel en eenvoudig kan Noémie verschillende hulpvragen toevoegen die ze behandelt en zelfs linken aan de verschillende doelgroepen die ze heeft. Verder kan ze ook de verschillende prijzen toevoegen zodat het voor de bezoeker duidelijk is wat een bepaalde therapiesessie kost. We zorgden voor voldoende zogenaamde call to actions opdat mensen sneller haar contactformulier zouden bereiken

De voorpagina van Kraanlei 31 op iMac

Kraanlei 31

Over het bedrijf

Kraanlei 31 is een gezellige bed and breakfast in het Gentse centrum.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

De uitbaters van Kraanlei 31 wouden zich beter online kunnen profileren dus een nieuwe hedendaagse website kon niet ontbreken. We zorgden ervoor dat belangrijkste elementen onmiddellijk in het menu aanwezig waren. Iemand die een kamer huurt, wil weten hoe de kamer eruit ziet, wat er allemaal aanwezig is bij de bed and breakfast en wat er in de omgeving is. Verder moet men direct kunnen zien hoe te reserveren. Meer niet. Dat is dan ook alles wat er aanwezig is op de website. Men kan via een integratie met Cubilis de data invullen van de overnachtingen en wordt vervolgens doorgestuurd naar de boekingsmodule.

De Gekroonde Hoofden

Over het bedrijf

De Gekroonde Hoofden is een ribbetjesrestaurant waar je heen kan voor een gezellige lunch of diner met vrienden en familie. Na een succesverhaal in Gent is er nu ook een tweede vestiging geopend in Aalst.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

De Rocket Site is op maat gemaakt voor een restaurant zoals De Gekroonde Hoofden. Zij willen namelijk dat bezoekers gemakkelijk de openingsuren kunnen raadplegen, een plaatsje reserveren of bekijken wat er allemaal op het menu staat. Deze informatie is onmiddelijk aanwezig in de menubalk zodat de bezoekers direct kunnen vinden wat ze willen. Dankzij de integratie van hun bestellingssysteem Resengo kunnen bezoekers heel gemakkelijk op de site zelf reserveren en zelf cadeaubonnen aankopen.

website voor opat op beeldscherm

OPAT

Over het bedrijf

In 2016 werd een consortium opgericht met verschillende ziekenhuizen om OPAT meer in de kijker te zetten voor het brede publiek. OPAT is een therapievorm met als doel langdurig een bacterie te bestrijden. Omdat het niet steeds nodig is dat de patiënt de volledige periode in het ziekenhuis verblijft, is het mogelijk om een deel van de therapie onder begeleiding thuis verder te zetten. Dankzij OPAT kan dat op een veilige manier gebeuren.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

We zorgden ervoor dat de juiste opsplitsingen per doelgroep gemaakt werden. Zo werd er in de menubalk een tab voorzien voor zowel patiënten als zorgverleners. Ook personen die zich interesseren in meer wetenschappelijke inzichten kunnen heel wat achtergrondinformatie raadplegen. Tot slot werd er de mogelijkheid gegeven om verschillende evenementen te promoten via een activiteitentab.

grijspeerdt mockup

Grijspeerdt

Over het bedrijf

Grijspeerdt is een gerenommeerde fabrikant van onderhoudsproducten & zepen, geurbehandeling en industriële producten. Zij maken producten op maat van de klant en werken met ecologisch verantwoorde stoffen.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

De rocket site gaf Grijspeerdt een online boost. We hebben volop de kaart van gebruiksgemak getrokken. Dit maakt het voor de bezoeker heel snel duidelijk dat Grijspeerdt een groot aanbod aan producten en diensten te bieden heeft. Om deze site van invulling te voorzien gingen we langs met de camera in de hand. Hierdoor is ook de infrastructuur van Grijspeerdt mooi in beeld gebracht op de nieuwe site.

subsidie expert

Subsidie-expert

Over het bedrijf

Boekhouding, milieuvergunningen en IT. Veel bedrijven hebben hiervoor een vaste externe expert. Dus waarom niet voor subsidiemateries? Subsidie-expert is jouw gids in het complexe subsidielandschap. 

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Voor Subsidie-expert ontwikkelden we een Rocket Site, een nieuw logo en een verse huisstijl. Recht voor de raap, net zoals zaakvoerder Hans. En natuurlijk eenvoudig, duidelijk en herkenbaar. Zeker géén boom met geldblaadjes of grafieken die recht naar de hemel lijken te groeien. Samen met Hans maakten we ook de structuur van de website. We kozen een aantal icoontjes en foto’s die goed aansluiten bij zijn stijl.

Carnoy op tablet en laptop

Carnoy

Over het bedrijf

Carnoy levert buizen en toebehoren voor de professionele installateur. Dat doel ze al reeds sinds 1967. Altijd met kennis van zaken en een deskundig oog.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Met hun Rocket Site hebben we Carnoy een duw in de tijd gegeven. Ze beheren hun website vanaf nu vlot en eenvoudig. Hun uitgebreid gamma wordt overzichtelijk weergegeven en de projecten worden mooi voorgesteld.

Website van MEDO op een iPad

MEDO

Over het bedrijf

Bij MEDO kunt u ondermeer terecht voor de restauratie of conservatie van historische boeken. Bij restauratie wordt de originele staat zo goed mogelijk benaderd. Conservatie: het boek wordt verstevigd maar het huidige uiterlijk blijft bewaard. In beide gevallen kan het boek opnieuw geraadpleegd worden en is het beter bestand tegen veroudering.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Linda wist goed wat ze wou toen ze ons de opdracht gaf om een nieuwe website te maken: duidelijk, overzichtelijk en zonder overbodige franjes. Een kolfje naar onze hand. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Website voor boekhoudkantoor Serruys op mobiele toestellen.

Serruys Boekhouding

Over het bedrijf

Bij Serruys is een boekhoudkantoor waar u als onderneming terecht kunt voor uw boekhouding en fiscaliteit.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Voor Serruys hebben we resoluut de kaart getrokken van de bezoeker. Wie een boekhouder zoekt, is natuurlijk geen specialist in boekhouden. Op de site staat alles zo geschikt dat de vraag van de bezoeker centraal staat. Bovendien krijgt u op de pagina 'diensten' een handig overzicht van hoe Serruys u kan helpen.