Realisaties

Rocket Sites is een product van 3SIGN. Wij hebben een uitstekende reputatie. Bekijk gerust onze projecten en wat de klanten vertellen.

Olympia electronics weergegeven op iphone en macbook

Olympia Electronics

Over het bedrijf

Olympia Electronics is een Europees fabrikant van noodverlichting. De website werd ontwikkeld voor All Phones, de belgische verdeler van de producten van Olympia Electronics.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Het aangeboden productgamma wordt professioneel voorgesteld met duidelijke productafbeeldingen en video's. De klant was zelf in staat om de website volledig in te vullen. De bezoeker kan eenvoudig op zoek gaan naar het gewenste product en hierover meer informatie of een offerte aanvragen. De website werd meertalig opgezet om alle klanten goed te bedienen.

Avenature op mobile en laptop

Avenature

Over het bedrijf

Avenature organiseert groepsactiviteiten in Vielsalm of op uw locatie als er voldoende plaats is. Uit liefde voor de natuur en de zin naar avontuur zorgt zaakvoerder Yves Vuegen samen met zijn team voor zeer mooie en onvergetelijke momenten.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Op korte tijd werkten we een nieuwe site uit voor Avenature. Voortaan bekijken zij alle activiteiten per doelgroep: particulieren, bedrijven en scholen. Een offerteaanvraag of vrijblijvend overleg is in één klik geregeld.

Er is een Nederlandse en Franse versie. Alle Rocket Sites hebben een haast onbeperkte taalondersteuning.

ase.be op mobiele toestellen

All Stage Equipment

Over het bedrijf

All Stage Equipment bouwt professionele podia en speciale steigerconstructies. Ze zijn één van de marktleiders binnen de Belgische en buitenlandse evenementenwereld.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Wie een professioneel podium zoekt, moet naar heel veel zaken kijken. We moesten het aanbod voor bezoekers dus zo aanschouwelijk mogelijk voorstellen. Dus we gebruikten filters. De bezoeker krijgt eerst een overzicht van het totale aanbod. En vindt daarna via de filters snel zijn voorkeur. Voor deze site zorgen we ook voor een erg succesvolle SEA-campagne.

Het denkgelag op laptop weergave

Het Denkgelag

Over de organisatie

Het Denkgelag organiseert debatten met thema's rond wetenschap, religie en filosofie. Hun meest recente evenement "A passion for science and reason" met Richard Dawkins, Lawrence Krauss en Julia Galef vond plaats in januari 2015.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

In het verleden werden deze evenementen gepromoot via Facebook en Google AdWords. Toen bouwden we telkens een kleine site, speciaal voor het gepromote event. Met de nieuwe site is dat niet meer nodig. Met de opvangpagina's bouwen we binnen de site een pagina per evenement.

Floorever op mobiele toestellen

Floorever

Over het bedrijf

Floorever is de specialist in keramische tegels. Zaakvoerder Peter gaat zelf op zoek in Italië en Spanje naar de mooiste en beste keramische tegels. In hun sfeervolle ingerichte showroom met supergrote presentaties bezorgen ze hun klanten een duidelijke beeld van iedere keramische tegel.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Peter ging verbazingwekkend snel en goed aan de slag met zijn gloednieuwe website. Die hij net als elke andere Rocket Site zélf beheert. Via een SEA-campagne bezorgden we Floorever bovendien veel nieuwe klanten.

grijspeerdt mockup

Grijspeerdt

Over het bedrijf

Grijspeerdt is een gerenommeerde fabrikant van onderhoudsproducten & zepen, geurbehandeling en industriële producten. Zij maken producten op maat van de klant en werken met ecologisch verantwoorde stoffen.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

De rocket site gaf Grijspeerdt een online boost. We hebben volop de kaart van gebruiksgemak getrokken. Dit maakt het voor de bezoeker heel snel duidelijk dat Grijspeerdt een groot aanbod aan producten en diensten te bieden heeft. Om deze site van invulling te voorzien gingen we langs met de camera in de hand. Hierdoor is ook de infrastructuur van Grijspeerdt mooi in beeld gebracht op de nieuwe site.

subsidie expert

Subsidie-expert

Over het bedrijf

Boekhouding, milieuvergunningen en IT. Veel bedrijven hebben hiervoor een vaste externe expert. Dus waarom niet voor subsidiemateries? Subsidie-expert is jouw gids in het complexe subsidielandschap. 

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Voor Subsidie-expert ontwikkelden we een Rocket Site, een nieuw logo en een verse huisstijl. Recht voor de raap, net zoals zaakvoerder Hans. En natuurlijk eenvoudig, duidelijk en herkenbaar. Zeker géén boom met geldblaadjes of grafieken die recht naar de hemel lijken te groeien. Samen met Hans maakten we ook de structuur van de website. We kozen een aantal icoontjes en foto’s die goed aansluiten bij zijn stijl.

Sauditd op mobiele weergave

Saudi Technical Department

Over het bedrijf

Saudi Technical Department is de voetbalfederatie van Saudië Arabië. We maakten een nieuwe website in opdracht van Jan Van Winckel.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

De site is in het Engels én het Arabisch. Dit toont meteen hoe flexibel de meertaligheid werkt. Het Arabisch hebben we trouwens volgens de regels van de kunst uitgewerkt: de tekst loopt netjes van rechts naar links. In deze site zit ook een enquête verwerkt met meer dan 600 vragen. De resultaten kan het bedrijf exporteren naar Excel voor verdere verwerking. Dit alles wordt standaard ondersteund door de Rocket Sites.

Carnoy op tablet en laptop

Carnoy

Over het bedrijf

Carnoy levert buizen en toebehoren voor de professionele installateur. Dat doel ze al reeds sinds 1967. Altijd met kennis van zaken en een deskundig oog.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Met hun Rocket Site hebben we Carnoy een duw in de tijd gegeven. Ze beheren hun website vanaf nu vlot en eenvoudig. Hun uitgebreid gamma wordt overzichtelijk weergegeven en de projecten worden mooi voorgesteld.

Website van MEDO op een iPad

MEDO

Over het bedrijf

Bij MEDO kunt u ondermeer terecht voor de restauratie of conservatie van historische boeken. Bij restauratie wordt de originele staat zo goed mogelijk benaderd. Conservatie: het boek wordt verstevigd maar het huidige uiterlijk blijft bewaard. In beide gevallen kan het boek opnieuw geraadpleegd worden en is het beter bestand tegen veroudering.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Linda wist goed wat ze wou toen ze ons de opdracht gaf om een nieuwe website te maken: duidelijk, overzichtelijk en zonder overbodige franjes. Een kolfje naar onze hand. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Website voor boekhoudkantoor Serruys op mobiele toestellen.

Serruys Boekhouding

Over het bedrijf

Bij Serruys is een boekhoudkantoor waar u als onderneming terecht kunt voor uw boekhouding en fiscaliteit.

Hoe Rocket Sites het verschil maakte

Voor Serruys hebben we resoluut de kaart getrokken van de bezoeker. Wie een boekhouder zoekt, is natuurlijk geen specialist in boekhouden. Op de site staat alles zo geschikt dat de vraag van de bezoeker centraal staat. Bovendien krijgt u op de pagina 'diensten' een handig overzicht van hoe Serruys u kan helpen.