Met Rocket Sites krijgt u een unieke website die snel online staat.

En bovendien:

  • budgetvriendelijk
  • in uw eigen huisstijl
  • aangepast aan elk toestel
  • te beheren op alle toestellen
  • beschikbaar in meerdere talen
  • met een onbeperkt aantal pagina’s die snel laden

 

 

 

Wilt u graag praten over uw website?

Contacteer ons vrijblijvend op
09 218 94 20.

Contacteer ons.

ps. Rocket Sites is een product van 3SIGN, we nemen de telefoon dus op met "Hello met 3SIGN" :)

 

Unieke website

Bij Rocket Sites geen dertien-in-een-dozijn. Wij maken de website zoals u ze in uw hoofd hebt. We stemmen ook het beheer volledig af op uw wensen. U krijgt een opmaak die perfect past bij uw huisstijl. Net zoals de inhoud. Wilt u een nieuwspagina? Landingspagina? Webformulier? We maken het allemaal op maat.

 

Op maat gemaakte rocketsite

Snel online

 

Met het slimme Rocket Sites-systeem staat er vlug een basisversie van uw project klaar. Hebben we de huisstijl in het ontwerp gegoten? Dan zetten we uw website vliegensvlug online!

snelle ontwikkeling

Budgetvriendelijk

 

Wij zetten een ontwerp voor uw Rocket Site klaar in Drupal en vullen het verder aan met maatwerk. Hierdoor zijn de Rocket Sites een stuk goedkoper dan websites volledig op maat. U krijgt dus véél functionaliteit tegen een scherpe prijs. U hebt ook geen jaarlijkse onderhoudskosten: u betaalt enkel de hosting.

budgetvriendelijke rocketsite

In uw eigen huisstijl

 

Hebt u een eigen huisstijl? Dan verwerken we de belangrijkste elementen hiervan in uw Rocket Site. Zo zit u niet vast aan een template. En blijft uw website uniek.

Eigen huisstijl in je rocketsite

Aangepast aan elk toestel

 

Elke Rocket Site is responsive: u kunt uw website op elk toestel bekijken. Smartphone, tablet of pc: uw website past perfect op elk scherm, zodat uw bezoekers hapklare inhoud voorgeschoteld krijgen.

Rocketsites responsive

Te beheren op alle toestellen

 

Stel: u neemt een foto met uw smartphone. En u wilt deze foto op uw website plaatsen. Dan hoeft u heus niet achter uw pc te kruipen. Met Rocket Site plaatst u de foto direct online, mét uw smartphone. Trouwens: u beheert uw website prima via uw tablet of smartphone.

Rocketsites responsive beheer

Beschikbaar in meerdere talen

 

Is uw doelpubliek internationaal? Dan krijgt u een meertalige website met automatische taaldetectie. U beheert uw vertalingen heel makkelijk. Wilt u achteraf nog talen toevoegen? Eén telefoontje en we zorgen ervoor.

 

Met een onbeperkt aantal pagina's die snel laden

 

U voegt pagina’s toe in een paar kliks, en zoveel u maar wilt. Bovendien werken de beheerspagina’s erg intuïtief. En uw bezoekers genieten van een website die razendsnel laadt. Dankzij het cachen van de pagina’s: de bezochte locatie moet niet telkens opnieuw door de server opgebouwd worden.

pagina beheer

Ingebouwde tekstverwerker

 

De Rocket Sites zijn voorzien van een ingebouwde tekstverwerker: CK-editor werkt volgens het principe “What You See Is What You Get”. Het brengt de meest gebruikte tekstbewerking functies rechtstreeks naar uw webpagina’s en versterkt zo uw gebruikerservaring.

Ingebouwde teksteditor

HTML-caching

 

Het cachen van een pagina zorgt ervoor dat de bezochte locatie niet opnieuw door de server moet opgebouwd worden. We houden hiervoor tijdelijk een snapshot van de pagina bij waardoor uw bezoekers genieten van een razendsnelle gebruikerservaring.

Html-caching